Vilka är vi?

Om oss

Veqant ingenjörsbyrå levererar kvalitativa tjänster inom byggkonstruktion och byggteknik oavsett om det är stort eller litet projekt. Vårt arbete kännetecknas av professionalism, ödmjukhet, moralisk och intellektuell integritet, flexibilitet och med sund förnuft. Vi är ansvarsfulla med stor handlingskraft och håller vad vi lovar.

Genom att sätta kundens affär i fokus, vara tillgänglig för våra kunder, skräddarsy lösningar som är individuellt anpassade och hålla en hög nivå på det vi levererar, vill vi bygga upp långsiktiga relationer med våra kunder. Kvitto på att vi tänker rätt är alla nöjda återkommande kunder.

Hur vi jobbar

Med kunskap om vad som krävs i olika skeden i byggprocessen och entreprenadformer samt ett hållbarhets- och ekonomiskt perspektiv möjliggörs för våra kunder att nå resultaten de önskar.

Tekniska specialkunskaper och tillgång till senaste FEM- och CAD verktygen möjliggör hanteringen av alla slags projekt oavsett komplexitetsnivå. Främst används Autocad Structural, Revit Structural och Robot Structural Analysis men, vid behov, även enklare program och handberäkningar anpassade till projektets nivå.

Hållbarhetsarbete bedriv genom det som föreskriver i våra projekt men även val som görs i vardagen. Inom Veqant´s organisation finns kompetens inom byggmaterialen betong, stål, trä, murverk och lättbyggnadsteknik samt en gedigen kompetens i fukt- och energifrågor i byggnader.

Erfarenheten sträcker sig från projektering av småhus till flerfamiljshus, industribyggnader, kontorsbyggnader, stålhallar, offentliga byggnader, religiösa byggnader, badhus, om- och tillbyggnader av olika slag.

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer!

Genom att sätta kundens affär i fokus, skräddarsy lösningar som är individuellt anpassade och hålla en hög nivå på det vi levererar, vill vi bygga upp långsiktiga relationer!


Kontakta oss